Tuesday, February 8, 2011

مشایی:دنیا معتقد است حرف های اوباما حرف‌های احمدی نژاد است


http://64.130.220.65/Multimedia/pics/1387/6/cht/63.jpg



اسفندیار رحیم مشایی در نخستین نشست تخصصی نقش رسانه های دانشجویی در تعامل با ایرانیان خارج از کشور افزود: با بیان اینکه ملت ایران طلایه دار آزادگی و عزت برای جهانیان هستند، گفت: این پیشروی ها ناشی از قدرت ملت ایران است که برپایه اسلام ناب و ظرفیت های ملی ایرانیان به دست آمده و امروز کاخ دنیای ستم که بعد از جنگ جهانی دوم ساختار تک بعدی پیدا کرده بود، در حال فروریزی است.

به گزارش انتخاب؛ وی خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی ایران یک رویداد بزرگ بود که مهمترین حرف آن، زیستن یک ملت خارج از معادلات موجود بود.

به گفته وی، انقلاب ایران از نوع علوی بود که در هیچ جای دیگر دنیا تجربه آن وجود نداشت.

مشایی تصریح کرد: در چند صد سال گذشته که البته باید دوران کوروش را استثنا کنیم، هرگز ایران نظیر دوران کنونی استحکام ملی نداشته است و از جهت استقرار خاستگاه های یک جامعه خودآگاه مسیر مشخصی را طی نکرده بود.

مشایی با اشاره به اتفاقات روی داده در تاریخ انقلاب، خاطر نشان کرد: تاریخ انقلاب ما اتفاقی نیست و ناشی از خواست جمعی برای تحقق هدف مشخصی صورت گرفته است.

به گفته وی، خواست ملت ایران از سال ۵۷ تا ۸۹ تغییر نکرده و البته برای انجام کار بزرگ، موانع بزرگ نیز پدید خواهد آمد.

رییس نهاد ریاست جمهوری تاکید کرد: امروز مجموعه نگاه ما به گذشته، معادله‌ای را تشکیل می‌دهد که شیب آن مثبت و رو به اوج گذاشته است.

مشایی تصریح کرد: با ارزیابی سی و یک سال گذشته به این نتیجه می‌رسیم که ملت ایران در حافظه جمعی خود رضایت آشکار دارد و در انتخاب تاریخی خود خطا نکرده و مقصدی که طی کرده، درست بوده است.

وی با بیان این که البته با نخبه ایده آل فاصله داریم، افزود: بعضی از فراز و نشیب هایی که در طول سی سال گذشته داشتیم، ناشی از تاکتیک های به کار گرفته و برخی نیز تجربه بوده است اما امروز با رویکرد جدید، پیروزی‌های بزرگ به دست آورده ایم.

به گفته رییس دفتر رییس جمهور، این پیروزی‌ها بقای انقلاب را تضمین کرده و استحکام ما را در بالاترین مرتبه قرار داده است.

مشایی با بیان اینکه کار بزرگ به دست انسان‌های بزرگ انجام می‌شود، تاکید کرد: ضمن حفظ حریت و آزادگی، لازم است با شناخت جایگاه به اهداف خود دست پیدا کنیم.

وی با یادآوری اینکه شخصیت انسان‌ها باید عوض شود و این هدف پیامبر نیز بوده است، گفت: پیامبر از عدالت، توحید و آخرت صحبت کرد و یک ماموریت بیشتر ندارد و آن شناساندن این نکته به انسان‌هاست که از کجا آمده ای و چیستی؟

وی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری موضوع هسته ای ایران گفت: موضوع هسته ای را دشمنان ایران تبدیل به تابو و با آن برخورد سیاسی کردند، در صورتی که این، یک دانش بود.

وی افزود: ما در لیزر رشد علمی بسیار بالایی داشتیم اما آنچه که در مساله هسته ای با ایران در پیش گرفته شد، در این علم شاهد نبودیم.

وی با بیان اینکه اگر رییس جمهور یک انتخاب کرده و می‌گوید ما هستیم، به اعتبار ایستادگی ملت ایران است، گفت: مسئولیت ها را بدون حضور مردم نمی‌توان پذیرفت و اگر ملت ایستادگی نکند، رییس جمهور نیز نمی تواند بر مواضع خود ایستادگی کند.

مشایی در مورد اظهارنظرهای رییس جمهوری، بیان کرد: حتی برخی از افراد که انسان های خوبی نیز در میان آن ها بودند، نه آنان که عمله شیطان هستند، خطاب به رییس جمهور می‌گفتند که این گونه سخن نگوید چون احتمال حمله از سوی استکبار وجود دارد، اما آقای احمدی نژاد در جواب این دسته از افراد، اعتقادش به دو مکتب را یادآوری می‌کرد و با آنها سخن از اعتماد به آسمان می‌زد.

وی ادامه داد: آقای احمدی نژاد خطاب به این افراد می گفت به آسمان اعتماد دارم و همچنین ایستادگی ملت ایران را باور کردم.

مشایی با یادآوری ظلم‌های زیادی که در طول اعصار گذشته در حق ملت ایران شده است، گفت: کمتر حکمرانی در این سرزمین بوده که عزت ایرانیان را نشانه رفته و به عمق ظرفیت های ملت ایران اعتماد و باور داشته باشد.

جانشین رییس جمهوری در شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به بیان خاطراتی از دوران انقلاب پرداخت و گفت: پس از انقلاب در فرانسه با دانشجویان ایرانی برخوردهای نامناسبی صورت می‌گرفت، این در حالی بود که کشور فرانسه و شخص فرانسوا میتران رییس جمهور وقت فرانسه در زمان وقوع انقلاب، از انقلاب در ایران حمایت می‌کرد.

مشایی در ادامه افزود: وقتی از میتران در مورد تناقض رفتاری او سئوال شد، پاسخ داد که قرار بود ایران از یوغ غرب خارج شود و به بلوک شرق بپیوندد اما چنین نشد.

وی خاطر نشان کرد: کشورهایی همچون فرانسه معادلات سیاسی جهان را نوشته شده می‌دانستند و اگر چنین نمی‌شد از نظر آنها، معادلات به هم خورده بود.

رییس دفتر رییس جمهوری اضافه کرد: غرب نگران این نکته بود که انقلاب ایران با توجه به ماهیت شکل گیری آن، تبدیل به الگو و قطب جدیدی در معادلات جهانی شود.

مشایی انقلاب اسلامی ایران را به اخگری که از اجاق بیرون پریده بود، تشبیه کرد و گفت: غربی ها از آن هراس داشتند که این اخگر موجب انفجار شود.

وی اظهار داشت: در دوران انقلاب هزینه های زیادی بر ملت ایران تحمیل شد که آن هزینه ها موجب ایستادگی های امروز شده است.

وی تصریح کرد: حرف‌های ملت ایران در عین بزرگی در سال های ۵۷ تا ۶۰ شنیدنی نبود و رسانه ها چنین القا می‌کردند که این انقلاب کارش تمام است.

مشایی افزود: از تمامی وقایع سیاه تر برای انقلاب ما، رحلت امام (ره) بود که به ظن غربی ها کار انقلاب را تمام می‌کرد اما امروز ملت ایران با ایستادگی حرف های درشت و کلانش را برای جهانیان قابل فهم و باور کرده است.

مشایی تصریح کرد: بعد از دولت نهم، یک ادبیات و مطالبه جدیدی از سوی ملت ایران و جمهوری اسلامی آغاز شد و آن ادبیات و مطالبه جدید، مدیریت جهانی بود.

به گفته وی، دیگر مدیریت اقلیت بر اکثریت در دنیای کنونی مفهومی ندارد و دوران آن به سر آمده است.

رییس دفتر رییس جمهوری خاطر نشان کرد: این بدان معنی نیست که این الگو بهتر است اما روش اداره جهان توسط عموم مردم، تنها روش باقی مانده است که ایران آن را مطالبه کرده است.

مشایی گفت: دیگران برای بیان این حق ترسیده بودند اما ایران با توجه به رشد یافتن در مکتب حسین (ع)، این حق را ادا و به نمایندگی از دنیا مطالبه کرد.

وی به مقایسه به سخنرانی‌های احمدی نژاد و جورج بوش در سازمان ملل پرداخت و افزود: تمامی دنیا متوجه شدند که تحولی به وجود آمده است و با ایران آشنا شدند.

به گفته وی، تمامی افکار عمومی جهان بسیج شد و در سال دوم با طرح این سئوال که آیا احمدی نژاد برای سخنرانی حاضر می‌شود یا نه؟ منتظر او بودند.

مشایی با تاکید بر این که لازم است سخنرانی های احمدی نژاد در سازمان ملل تحلیل شود، گفت: دنیا به این نتیجه رسید که سخنان احمدی نژاد و ادبیاتش تغییر نکرده و او بر مواضع قبلی خود است.

وی به سخنرانی احمدی نژاد و اوباما در در سازمان ملل اشاره کرد و گفت: بعد از سخنرانی اوباما در سازمان ملل، بسیاری از مسئولان کشورها بر این نکته تاکید داشتند که حرف های اوباما حرف‌های احمدی نژاد است، این نشان دهنده آن بود که قدرت‌های بزرگ بر این نکته اعتراف کرده اند که جهان به روش قبلی قابل مدیریت نیست.

مشایی به انتقاد احمدی نژاد نسبت به نحوه مدیریت سازمان ملل از سوی بان کی مون اشاره کرد و گفت: سهم ملت ایران در تغییر رویه قدرت مسلط جهانی بزرگ‌تر از سایر ملت‌هاست.

وی افزود: پس از سخنرانی رییس جمهوری در سازمان ملل، به ما گفته می‌شد که شما جرات دارید این حرف ها را بزنید اما ما جرات نداریم.

رییس نهاد ریاست جمهوری اضافه کرد: سفیر آلمان در ملاقات با من، حتی در مورد صدراعظم خود حرف زد اما جرات حرف زدن علیه اسراییل را نداشت.

مشایی گفت: همه دیدند که ایران آمد، ایستاد و هیچ اتفاقی نیز نیفتاد و تمامی قدرت‌ها پوشالی بودند.

رییس دفتر رییس جمهوری خاطر نشان کرد: وقتی تغییر در دنیا مربوط به ایران است، هم حق ایران را افزایش می‌دهد و هم تکلیف را برگردن ایران می‌اندازد.

وی تاکید کرد: ملت ایران حق ندارد از این مسئولیت شانه خالی کند و وقت چیدن محصول این مطالبه رسیده است.

وی ادامه داد: سهم تمامی ملت ها در این مطالبات یکسان نیست اما حق آنها یکسان است.

وی خاطر نشان کرد: امروز وظیفه داریم تمام ظرفیت های تاریخی ملت ایران را بگوییم و از عزت ایران استفاده کنیم.

وی با بیان این که ملت ایران موتور محرکه جهان شده است، گفت: ادبیات امروز ایران، فخر فروشی و ملیتی نیست بلکه ادبیات انبیا است.

وی افزود: در تمام سخنرانی های احمدی نژاد در سازمان ملل به این نکته اذعان شده است که جهان را به انبیا دعوت می‌کنم.

مشایی ادامه داد: ملت ایران تمام جهان را به انبیا دعوت می‌کند و راه جهان را به عدالت سوق می‌دهد.

وی با بیان این که شیطان امروز بین صفوف ملت ها تفرقه می‌افکند، گفت: شیطان امروز به دنبال اخلال در نظام بین الملل است.

وی با تاکید بر این که صدای شکستن کاخ جهانی به گوش می‌رسد، گفت: گرچه استکبار به دنبال مدیریت تحولات منطقه است اما اتفاقات بزرگی در منطقه در پیش است که استکبار گمان می برد می تواند رویدادها را مدیریت کند.

وی با تاکید بر این که باید با هوشیاری با مسایل برخورد کنیم، افزود: نباید ادبیات ما تنزل پیدا کند و جهان را با یک کوچه اشتباه نگیریم.

به گفته وی، منافع جهانی ایران و ملت ها از آن ماست.

مشایی در ادامه افزود: ما آن کسی را که جهان را به عدل دعوت می‌کند ، از خود می‌دانیم در نتیجه در برابر تحولات جهانی وظیفه داریم.

وی ادامه داد: امروز فرصت در دست ایرانیان است و مسئولیت داریم از حیث ملی، تمامی توانمندی‌ها با هر رنگ و قشری را برای چیدن میوه ها به کار گیریم.

وی خاطر نشان کرد: اگر عالمانه فکر نکنیم نمی‌توانیم تحولات ملی را مدیریت کنیم.

No comments:

Post a Comment